Parketvloer repareren

Schade parketvloer laten herstellen

Hebt u last van schade aan uw parketvloer? Dat is vervelend en dat wilt u natuurlijk laten herstellen. Wij herstellen alle gaten, deuken, krassen, butsen en brandplekken in uw parketvloer. Bij Beschadigingen.nl repareren wij uw parketvloer op zo’n manier dat de schade haast niet meer zichtbaar is. Als wij een parketvloer repareren dan garanderen wij namelijk een niet-zichtbaarheidsgarantie van 95%.

Parketvloer laten repareren door een professional

Parketvloer repareren? Bij Beschadigingen.nl repareren wij al jaren parketvloeren. Bij deze reparaties aan het parket gaat het om kleine en grote reparaties. Wij hebben in het verleden zelfs reparaties aan de parketvloer uitgevoerd terwijl de klant de hoop allang had opgegeven.

Wij fixen uw parket. Wij repareren als geen ander. Dat doen we zelfs bij stevige krassen en deuken in de parketvloer.

Wij garanderen op uw parketvloer een niet zichtbaarheidsgarantie van 95%

Wij vullen de krassen, deuken en gaten in uw parketvloer op en werken alles af in de juiste kleur. Wij vullen de krassen, deuken en gaten in uw parketvloer op een nette manier. Ook verzorgen wij de afwerking zodat de parketvloer er weer als vanouds uitziet. Als de schadeplek in uw vloer niet groter is dan 2,5 cm doorsnede dan garanderen wij een vrijwel onzichtbare schadeplek. Wij geven dus op plekken van maximaal 2,5 cm doorsnede een zichtbaarheidsgarantie van 95%.

Parketvloer reparatie voorkomen?

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor uw parketvloer. Het is beter dat u schade aan de parketvloer voorkomt. Dat scheelt een hoop kopzorgen, tijd en reparatiekosten. Ons advies bij de aanschaf van een parketvloer is de volgende:

  • Parketvloeren van hardhoutsoorten zoals eik, esdoorn of kastanje gaan langer mee en hoeft u minder vaak te laten repareren.
  • Kies altijd voor een geoliede of gelakte parketvloer. Bij zo’n vloer loopt u minder kans op schade en dat betekent weer dat u de parketvloer niet hoeft te laten repareren.

Op deze manier voorkomt u problemen aan het parket. Als de basis van de parketvloer niet goed is dan is er een grotere kans op schade.

Parketvloer komt los

Het is mogelijk dat uw parketvloer loskomt. Het kan zo maar gebeuren dat het parket op meerdere plaatsen in uw huis loskomt. Dat is vervelend maar dit probleem wilt u wel zo snel mogelijk laten herstellen. Wij helpen u graag met de reparatie van loszittend parket. Het is wel belangrijk dat u zelf nog parket beschikbaar heeft voor onze reparateur. Die kan dan meteen met repareren beginnen zodra hij/zij bij u thuis komt.

Toplaag parket laat los?

Bij het loskomen van de parketvloer is het vaak alleen de toplaag die loslaat. Deze repareren wij ook voor u. Het herstellen van de toplaag van de parketvloer doen wij dagelijks.

Vast tarief all-in bij Beschadigingen.nl

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Kleine krassen in het parket zelf repareren?

Kleine krassen op de parketvloer repareren is eenvoudig. Je kunt dit doen met behulp van een microvezeldoek en wat olijfolie. Deze methode werkt alleen bij oppervlakkige krassen. De olie vult de kras namelijk een beetje op zodat deze minder opvalt. Vervolgens moet je de olie uitpoetsen, zodat er geen donkere plekken ontstaan. Je kunt dit zelf doen, en het is een stuk goedkoper dan de parketvloer vervangen en alleen zie je dan wel een minder resultaat.

Parketvloer repareren

Wij komen graag bij u thuis om uw parketvloer te repareren. U belt ons of vult het contactformulier in om de schade aan de parketvloer te melden. We maken een afspraak en komen snel uw parketvloer herstellen.