Laminaat beschadigd? Waterschade? Wij herstellen en repareren het!

Laminaat reparatie

Snel en vakkundig laminaat laten herstellen voor een vaste prijs

Een laminaten vloer is vrij sterk. Maar iets wat valt, meubilair dat verschoven wordt, een open haard waar vonkjes uit wegspringen, waterschade… er is vaak niet veel nodig om ineens een lelijke beschadiging op uw laminaat. En zeker bij laminaat is het dan zaak om dat zo snel mogelijk te laten repareren zodat alles weer hersteld is. Laminaat herstellen is onze specialiteit. Wij herstellen alle schade aan uw laminaten vloer; snel, vakkundig en tegen een vaste prijs.

Betaling herstel laminaatschade met factuur voor uw verzekeraar

U betaalt het schadeherstel aan uw laminaten vloer direct na de reparatie. Hiervoor voldoet u de rekening bij onze reparateur per pin of contant. U ontvangt dan een factuur die ingediend kan worden bij uw verzekeraar. Meestal worden deze reparaties vergoed. U kunt dit altijd eerst navragen bij uw verzekeraar.

Voorkom waterschade aan laminaat

Een laminaatvloer is gemaakt van HDF. Komt in de toplaag een scheurtje door schade, dan is de vloer niet meer beschermd tegen vocht. Zeker met dit plaatmateriaal kan dat vervelende gevolgen hebben; zodra de vloer nat wordt, zal het opzwellen. Deze waterschade is dan het directe gevolg van die kleine beschadiging. Tijdig schadeherstel is daarom zeker bij uw laminaten vloer heel belangrijk. Zo voorkomt u dat uw beschadigd laminaat nog meer schade oploopt.

95% garantie op ‘niet-zichtbaarheid’, 100% garantie op vochtbescherming!

Schade op een laminaatvloer herstellen wij heel goed en uiterst nauwkeurig. Is de schade niet groter dan 2,5 cm doorsnede? Dan geven we garantie op ‘niet-zichtbaarheid’ van 95%. Ook als de plek groter is, kunnen we het heel goed repareren. Er is dan wel kans op wat meer zichtbaarheid door de vele kleurtinten en structuren in het vloeroppervlak. Maar, ook dan is het 100% beschermd tegen vocht, ongeacht de oorspronkelijke grootte!

Ook laminaat herstel bij knoesten en houtnerven?

Een laminaatvloer herstellen gaat nauwkeurig. We werken met de kleur van uw vloer of bootsen die zo goed mogelijk na. Eventuele knoesten en nerven zullen we ook verwerken in het herstel waardoor de schadeplek na reparatie niet of haast niet meer opvalt. Ook hier kunt u rekenen op onze betrouwbare garantie.

Laminaat laten repareren gaat als volgt

Laminaat laten herstellen wordt gedaan door vakmensen. Zij zijn getraind in het repareren van harde oppervlaktes zoals een laminaatvloer, en werken met een speciale toolkit. Met onder meer hars wordt de plek opgevuld, vervolgens in de juiste kleur(en) afgewerkt en daarna afgelakt met een speciale vloerlak. Hierdoor is de laminaatvloer niet alleen mooi hersteld maar is de toplaag ook weer voor jaren beschermt tegen vocht en vuil!

Vast tarief bij beschadigd laminaat kleiner dan 2,5 cm doorsnede

Voor het laten repareren of retoucheren van uw beschadigd laminaat rekenen wij een vast tarief; is de schade kleiner dan 2,5 cm doorsnede? Dan kost het € 239,00 incl. btw en voorrijkosten. Een schadeplek tussen de 2,5 en 4 cm doorsnede kost € 325,00 all-in. Is de schade groter of zijn er meerdere schadeplekken in de vloer? Vermeld dat dan bij de aanmelding zodat we u een heldere prijsopgave op maat kunnen toesturen.

Zo meldt u de laminaat schade:

• Vul het online aanmeldformulier in
• Geef door om hoeveel schadeplekken het gaat
• Vermeld de doorsnede van de plekken inclusief foto’s met een muntstuk van een (1) euro ernaast of een meetlat als de schade groter is dan 2,5 cm doorsnede
U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte met planning, waarna u bepaalt of u het laminaat laat repareren.

Laat uw laminaat schade vandaag nog herstellen!

Is uw laminaatvloer beschadigd? Laat het dan zo snel mogelijk vakkundig herstellen. U kunt de laminaat schade vandaag nog bij ons aanmelden via het formulier hieronder.

Schade offerte laminaat

Wilt u een offerte voor de schade aan uw laminaat? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte voor u. Dat doen wij ook als u schade heeft aan de toplaag van uw laminaat.

 

 

Schade melden