Laminaat beschadigd? Wij herstellen en repareren laminaat

Laminaat reparatie - Toplaag herstellen

Snel en vakkundig laminaat laten herstellen voor een vaste prijs

Een laminaten vloer is vrij sterk. Maar iets wat valt, meubilair dat verschoven wordt, een open haard waar vonkjes uit wegspringen, waterschade… er is vaak niet veel nodig om ineens een lelijke beschadiging op uw laminaat krijgen. Zeker bij laminaat is het dan zaak om dat zo snel mogelijk te laten repareren zodat alles weer hersteld is. Laminaat herstellen is onze specialiteit. Wij herstellen alle schade aan uw laminaten vloer alsmede de toplaag van het laminaat; snel, vakkundig en tegen een vaste prijs.

Betaling herstel laminaatschade met factuur voor uw verzekeraar

U betaalt het schadeherstel aan uw laminaten vloer en/of toplaag direct na de reparatie. Hiervoor voldoet u de rekening bij onze laminaat reparateur per pin of contant. U ontvangt dan een factuur die ingediend kan worden bij uw verzekeraar. Meestal worden deze laminaat reparaties vergoed. U kunt dit altijd eerst navragen bij uw verzekeraar.

Laminaat reparatie bij waterschade

Een laminaatvloer is gemaakt van HDF. Komt in de toplaag van het laminaat een kras, brandplek of deuk door schade voor, dan is de vloer niet meer beschermd tegen vocht. Ook kan het laminaat omhoog komen wat ook weer nare consequenties met zich meebrengt. Zeker met dit plaatmateriaal kan dat vervelende gevolgen hebben; zodra de vloer nat wordt, zal het opzwellen. Deze waterschade is dan het directe gevolg van die kleine beschadiging. Tijdige laminaat reparatie is daarom zeker bij uw laminaten vloer heel belangrijk. Zo voorkomt u dat uw beschadigd laminaat nog meer schade oploopt.

95% garantie op ‘niet-zichtbaarheid’, 100% garantie op vochtbescherming!

Schade op een laminaatvloer herstellen wij heel goed en uiterst nauwkeurig. Is de schade niet groter dan 2,5 cm doorsnede? Dan geven we garantie op ‘niet-zichtbaarheid’ van 95%. Ook als de plek groter is, kunnen we het heel goed repareren. Er is dan wel kans op wat meer zichtbaarheid door de vele kleurtinten en structuren in het vloeroppervlak. Maar, ook dan is het 100% beschermd tegen vocht, ongeacht de oorspronkelijke grootte!

Ook laminaat herstel bij knoesten en houtnerven?

Een laminaatvloer herstellen gaat nauwkeurig. We werken met de kleur van uw vloer of bootsen die zo goed mogelijk na. Eventuele knoesten en nerven zullen we ook verwerken in het herstel waardoor de schadeplek na reparatie niet of haast niet meer opvalt. Ook hier kunt u rekenen op onze betrouwbare garantie.

Laminaat laten repareren gaat als volgt

Laminaat laten herstellen wordt gedaan door vakmensen. Zij zijn getraind in het repareren van harde oppervlaktes zoals een laminaatvloer, en werken met een speciale toolkit. Met onder meer hars wordt de plek opgevuld, vervolgens in de juiste kleur(en) afgewerkt en daarna afgelakt met een speciale vloerlak. Hierdoor is de laminaatvloer niet alleen mooi hersteld maar is de toplaag ook weer voor jaren beschermt tegen vocht en vuil!

Zo meldt u de laminaat schade:

• Vul het online aanmeldformulier in
• Geef door om hoeveel schadeplekken het gaat
• Vermeld de doorsnede van de plekken inclusief foto’s met een muntstuk van een (1) euro ernaast of een meetlat als de schade groter is dan 2,5 cm doorsnede
U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte voor de reparatie met planning, waarna u bepaalt of u het laminaat laat repareren.

Wat kost een reparatie bij ons?

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Laat uw laminaat schade vandaag nog herstellen!

Is uw laminaatvloer beschadigd? Laat het dan zo snel mogelijk vakkundig herstellen. U kunt de laminaat schade vandaag nog bij ons aanmelden via het formulier hieronder. Het is vanzelfsprekend dat u van ons een offerte ontvangt voor de reparatie van het laminaat of alleen van de toplaag.

Schade offerte laminaat

Wilt u een offerte voor de schade aan uw laminaat? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een offerte voor de reparatie. Wij maken ook een offerte als u schade heeft aan de toplaag van uw laminaat. Zo werkt laminaat repareren bij Beschadigingen.nl

Laminaat beschadigd? Laminaat repareren en laten herstellen – Toplaag laminaat herstellen

 

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.

Reparatie aanvragen