Selecteer een pagina

Laminaat beschadigd? Wij herstellen en repareren het!

Laminaat reparatie

Snel en vakkundig laminaat herstellen voor een vaste prijs

Een laminaten vloer is vrij sterk. Maar iets wat valt, meubilair dat verschoven wordt, een open haard waar vonkjes uit wegspringen… er is vaak niet veel nodig om ineens een lelijke beschadiging op de vloer te krijgen. En zeker bij laminaat is het dan zaak om dat zo snel mogelijk te repareren zodat erger voorkomen wordt. Wij herstellen die schade aan uw laminaten vloer; snel, vakkundig en tegen een vaste prijs.

Betaling met factuur voor uw verzekeraar

U betaalt het schadeherstel aan uw laminaten vloer direct na de reparatie. Hiervoor voldoet u de rekening bij onze reparateur per pin of contant. U ontvangt dan een factuur die ingediend kan worden bij uw verzekeraar. Meestal worden deze reparaties vergoed. U kunt dit altijd eerst navragen bij uw verzekeraar.

Voorkom waterschade aan laminaat

Een laminaatvloer is gemaakt van HDF. Komt in de toplaag een scheurtje door schade, dan is de vloer niet meer beschermd tegen vocht. Zeker met dit plaatmateriaal kan dat vervelende gevolgen hebben; zodra de vloer nat wordt, zal het opzwellen. Deze waterschade is dan het directe gevolg van die kleine beschadiging. Tijdig schadeherstel is daarom zeker bij uw laminaten vloer heel belangrijk.

95% garantie op ‘niet-zichtbaarheid’, 100% garantie op vochtbescherming!

Schade op een laminaatvloer herstellen wij heel goed en uiterst nauwkeurig. Is de schade niet groter dan 2,5 cm doorsnede? Dan geven we garantie op ‘niet-zichtbaarheid’ van 95%. Ook als de plek groter is, kunnen we het heel goed repareren. Er is dan wel kans op wat meer zichtbaarheid door de vele kleurtinten en structuren in het vloeroppervlak. Maar, ook dan is het 100% beschermd tegen vocht, ongeacht de oorspronkelijke grootte!

Ook bij knoesten en houtnerven

Een laminaatvloer herstellen gaat nauwkeurig. We werken met de kleur van uw vloer of bootsen die zo goed mogelijk na. Eventuele knoesten en nerven zullen we ook verwerken in het herstel waardoor de schadeplek na reparatie niet of haast niet meer opvalt.

Laminaat schade repareren gaat als volgt

Het herstel wordt uitgevoerd door vakmensen. Zij zijn getraind in het repareren van harde oppervlaktes zoals een laminaatvloer, en werken met een speciale toolkit. Met onder meer hars wordt de plek opgevuld, vervolgens in de juiste kleur(en) afgewerkt en daarna afgelakt met een speciale vloerlak. Hierdoor is de laminaatvloer niet alleen mooi hersteld mar is de toplaag ook weer voor jaren beschermd tegen vocht en vuil!

Vast tarief bij schade kleiner dan 2,5 cm doorsnede

Voor het repareren of retoucheren van uw laminaat rekenen wij een vast tarief; is de schade kleiner dan 2,5 cm doorsnede? Dan kost het € 239,00 incl. btw en voorrijkosten. Een schadeplek tussen de 2,5 en 4 cm doorsnede kost € 325,00 all-in. Is de schade groter of zijn er meerdere schadeplekken in de vloer? Vermeld dat dan bij de aanmelding zodat we u een heldere prijsopgave op maat kunnen toesturen.

Zo meldt u de schade aan laminaat:

• Vul het online aanmeldformulier in
• Geef door om hoeveel schadeplekken het gaat
• Vermeld de doorsnede van de plekken inclusief foto’s met een muntstuk van een (1) euro ernaast of een meetlat als de schade groter is dan 2,5 cm doorsnede
U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte met planning, waarna u bepaalt of u het laminaat laat repareren.

Meld uw laminaat schade vandaag nog aan!

Is uw laminaatvloer beschadigd? Laat het dan zo snel mogelijk vakkundig herstellen. U kunt de laminaat schade vandaag nog bij ons aanmelden via het formulier hieronder.

Schade melden