Trap beschadigd? Wij repareren uw houten trap!

Trappen en traptreden van hout of pvc herstellen

Een mooie, houten trap is een aanwinst voor elk huis. Maar ook een plek die veel te verduren krijgt. Normaal dagelijks gebruik kan een houten trap prima weerstaan. Maar een stuk gereedschap dat ineens naar beneden valt? Speelgoed dat krast op de trap? Of de kast die bij de verhuizing iets te dicht langs de traptrede schaafde? Dat zorgt voor lelijke beschadigingen. En die werken wij weg, door het netjes te repareren!

Houten trapreparatie door vakmensen

Of de trap nu van grof eikenhout is, een vuren trap of traptreden die met hout zijn bekleed of met pvc dat eruit ziet als hout… De traprenovatie verzorgen wij graag voor u! Onze vakmensen weten precies hoe zij schade aan harde oppervlaktes kunnen herstellen, en dus ook aan een trap. In korte tijd ziet uw trap er weer keurig uit, is het beschermd tegen vuil en vocht en kunt u weer jaren van een mooie trap genieten!

Retoucheren of repareren

Is de schade klein en oppervlakkig maar stoort het u wel? Dan kunnen wij het meestal gewoon retoucheren. Dit is het wegwerken van de schade zodat het bijna niet meer te zien is. Als de schade ernstiger is, bijvoorbeeld een gat of deuk in het hout, dan zullen we het repareren. Ook dit gebeurt uiterst nauwkeurig en zal na afloop haast niet meer te zien zijn. Wij geven dan ook een garantie op ‘niet-zichtbaarheid’ af van 95% bij schades met een doorsnede van maximaal 2,5 cm. Grotere schades kunnen ook hersteld worden, maar door de grootte van het oppervlak en eventuele kleurschakeringen in het hout of pvc, kan het zijn dat de plek nog wel een beetje zichtbaar is. De plek is in ieder geval wel 100% vocht- en vuildicht, ongeacht de afmeting van de schadeplek!

Zo repareren wij uw houten trap

Een houten trap repareren is vakwerk. Vandaar dat wij hiervoor specialisten getraind hebben en voorzien van een speciale toolkit. Zij kunnen schade op (bijna) elke hard oppervlak repareren. Om een houten trap te renoveren werken ze met een speciale hars om de plek op te vullen. Vervolgens worden een aantal kleuren gemengd tot de juiste tint of tinten. Deze worden heel zorgvuldig aangebracht. Eventuele knoesten en houtnerven worden in deze fase op de plek weer ingekleurd. Tenslotte wordt de plek afgelakt zodat het sterk en goed beschermd is.

Vast tarief trap herstellen

Schade aan trappen of traptreden herstellen gaat altijd volgens een vast tarief. Voor schadeplekken die kleiner zijn dan 2,5 cm doorsnee, rekenen wij € 239,00 incl. btw en voorrijkosten. Schade tussen de 2,5 en 4 cm doorsnede kost € 325,00 all-in. Grotere plekken of meerdere schades in een trap kunnen ook hersteld worden. Geef dit door bij de aanmelding en u ontvangt een heldere prijsopgave op maat retour.

Zo meldt u de schade aan uw houten trap:

  • Vul het online aanmeldformulier in
  • Geef het aantal schadeplekken door
  • Vermeld de doorsnede van de plekken en voeg foto’s toe met daarop een muntstuk van een (1) euro naast de schadeplek, of een meetlat als de schade groter is dan 2,5 cm doorsnede

U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte met planning. U bepaalt dan of u de trap laat repareren.

Wat kost een reparatie bij ons?

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Met factuur voor uw verzekeraar

Direct na het herstel van de trap betaalt u de reparatie. Dit kan per pin of contant bij de reparateur. U ontvangt vervolgens een factuur die u kunt indienen bij uw verzekeraar. Doorgaans vergoeden zij deze reparaties, dit kunt u altijd vooraf navragen bij de verzekeringsmaatschappij.

Meld de schade aan uw houten trap nu aan!

 Heeft u een beschadigde trap? Dan kunt u die nu snel en vakkundig laten herstellen. U hoeft het alleen maar hier bij ons aan te melden!

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.

Reparatie aanvragen