Selecteer een pagina

Vloer reparatie? Wij herstellen uw vloer!

Vloeren herstellen van hout, pvc, composiet, parket en laminaat

Op een vloer wordt geleefd, en dus kan er wel eens wat gebeuren. Met een kras, deuk, buts of brandplekje in de vloer als gevolg. Toch kan die schade heel storend zijn, en zelfs leiden tot meer schade. Bijvoorbeeld omdat water in de vloer zelf of uw ondervloer komt. Laat daarom schade aan uw vloer zo snel mogelijk repareren!

De vloeren die wij repareren

 Onze vakmensen kunnen vrijwel elke beschadiging aan bijna elke vloer herstellen. Dat gebeurt vakkundig, snel en tegen een vaste prijs.
Wij repareren harde vloeren zoals:

  • Houten vloeren
  • Laminaat
  • Parket
  • PVC vloeren
  • Composietvloeren

Niet-zichtbaarheidsgarantie van 95%!

De schade wordt gerepareerd of geretoucheerd. Een gaatje of deuk wordt opgevuld en vervolgens in de juiste kleur of kleuren afgewerkt. Schade die meer oppervlakkig is, hoeft in sommige gevallen alleen maar geretoucheerd te worden. Maar ook dan is de afwerking nauwkeurig. Hoe we de schade ook herstellen, schadeplekken die niet groter waren dan 2,5 cm doorsnede zijn daarna vrijwel onzichtbaar. Vandaar dat we op die schades een niet-zichtbaarheidsgarantie van 95% geven!

Vloer repareren? Zo doen wij dat!

Of uw vloer nu helemaal egaal van kleur is of vol zit met houtnerven, knoesten en kleurschakeringen, onze vakmensen draaien hun hand er niet voor om! Wat ze wel doen? Ze kiezen een paar kleuren uit hun toolkit en mengen het net zolang totdat ze de juiste kleur hebben samengesteld. Of kleuren, bijvoorbeeld als er ook een nerf nagebootst moet worden. Elke vloer reparatie is dus maatwerk. Is de schade weggewerkt en afgewerkt met de juiste kleuren, dan wordt de vloer afgelakt. Het is dan weer vuil- en vochtbestendig en kan jarenlang mee.

Vast tarief: € 239 all-in, bij schade kleiner dan 2,5 cm doorsnede

Een schade met een doorsnede van minder dan 2,5 cm kost slechts € 239,00. Dit is inclusief btw en voorrijkosten. Voor schade tot 4 cm doorsnede rekenen we € 325,00 all-in. En is de schade groter? Of heeft u meerdere beschadigingen in de vloer? Geef dat dan door op het aanmeldformulier en u ontvangt een duidelijke offerte met de prijs voor het herstel van uw vloer.

Zo meldt u de schade voor vloer reparatie:

  • Vul het online aanmeldformulier in
  • Geef het aantal schadeplekken door en het type vloer dat beschadigd is (materiaalsoort)
  • Vermeld de doorsnede van de plekken en voeg foto’s toe met daarop een muntstuk van een (1) euro naast de schadeplek, of een meetlat als de schade groter is dan 2,5 cm doorsnede

 

U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte met planning. U bepaalt dan of u de vloer laat repareren.

Vergoeding door de verzekeraar

Is de schade op de vloer hersteld, dan rekent u direct af per pin of contant. U ontvangt hierna een factuur die u kunt indienen bij uw verzekeraar. Meestal worden deze vloerreparaties gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. U kunt dit zelf vooraf checken bij uw verzekeringsmaatschappij.

Schade aan uw vloer? Laat het snel en goed herstellen door Beschadigingen.nl!

Heeft u schade aan uw vloer? Laat de vloer dan goed herstellen door vakmensen zodat het er weer voor jaren mooi uitziet. Meld vandaag nog de vloer reparatie vrijblijvend aan via het aanmeldformulier. U kunt daarna rekenen op onze snelle en uitstekende service in het schadeherstel voor uw vloer!

Schade melden