Vloer reparatie? Wij herstellen uw vloer!

Vloeren herstellen van hout, pvc, composiet, parket en laminaat

Op een vloer wordt geleefd, en dus kan er wel eens wat gebeuren. Met een kras, deuk, buts of brandplekje in de houten vloer als gevolg. Toch kan die schade heel storend zijn, en zelfs leiden tot meer schade. Bijvoorbeeld omdat water in de vloer zelf of uw ondervloer komt. Vloer reparatie biedt uitkomst. Laat daarom schade aan uw pvc, laminaat of houten vloer zo snel mogelijk repareren!

De vloeren die wij repareren

Onze vakmensen kunnen vrijwel elke beschadiging aan bijna elke vloer herstellen. Vloer reparatie zit in ons bloed. Dat gebeurt vakkundig, met het juiste gereedschap, snel en tegen een vaste prijs.

Wij repareren harde vloeren zoals:

Vloerreparatie? Niet-zichtbaarheidsgarantie van 95%!

De schade wordt gerepareerd of geretoucheerd. Een gaatje of deuk wordt opgevuld en vervolgens in de juiste kleur of kleuren afgewerkt. Schade aan de vloer die meer oppervlakkig is, hoeft in sommige gevallen alleen maar geretoucheerd te worden. Maar ook dan is de afwerking nauwkeurig. Hoe we de schade aan de vloer ook herstellen, schadeplekken die niet groter waren dan 2,5 cm doorsnede zijn daarna vrijwel onzichtbaar. Vandaar dat we op die schades een niet-zichtbaarheidsgarantie van 95% geven!

Is een houten vloer herstellen anders dan een andere vloer?

Het maakt voor ons niet uit wat voor soort vloer wij moeten herstellen. Of het nu gaat om het repareren van een houten vloer, PVC, composiet, parket of laminaat. Onze vakmensen herstellen uw houten vloer weer helemaal zoals hij was. 

Vloer reparatie? Zo doen wij dat!

Of uw vloer nu helemaal egaal van kleur is of vol zit met houtnerven, knoesten en kleurschakeringen, onze vakmensen draaien hun hand er niet voor om! Wat ze wel doen? Ze kiezen een paar kleuren uit hun toolkit en mengen het net zolang totdat ze de juiste kleur hebben samengesteld. Of kleuren, bijvoorbeeld als er ook een nerf nagebootst moet worden op de houten vloer. Elke vloer reparatie is dus maatwerk. Is de schade weggewerkt en afgewerkt met de juiste kleuren, dan wordt de vloer afgelakt. De vloer is dan weer vuil- en vochtbestendig en kan jarenlang mee.

Zo meldt u de schade voor vloer reparatie:

  • Vul het online aanmeldformulier in
  • Geef het aantal schadeplekken door en het type vloer dat beschadigd is (materiaalsoort)
  • Vermeld de doorsnede van de plekken en voeg foto’s toe met daarop een muntstuk van een (1) euro naast de schadeplek, of een meetlat als de schade groter is dan 2,5 cm doorsnede

Offerte vloerreparatie

U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte voor de vloer reparatie met planning. U bepaalt of u de vloer laat repareren door een echte vakman. Er komt dan iemand van ons bedrijf langs die uw vloer reparatie in no-time uitvoert.

Wat kost een reparatie bij ons?

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Vergoeding van vloer reparatie door de verzekeraar?

Is de schade op de vloer hersteld, dan rekent u direct af per pin of contant. U ontvangt hierna een factuur die u kunt indienen bij uw verzekeraar. Meestal worden deze vloerreparaties gedekt door de opstal- of inboedelverzekering. U kunt dit zelf vooraf checken bij uw verzekeringsmaatschappij.

Schade aan uw vloer? Laat het snel en goed herstellen door Beschadigingen.nl!

Heeft u schade aan uw vloer? Bent u op zoek naar vloer reparatie? Laat de vloer dan goed herstellen door vakmensen zodat het er weer voor jaren mooi uitziet. Meld vandaag nog de vloer reparatie vrijblijvend aan via het aanmeldformulier. U kunt daarna rekenen op onze snelle en uitstekende service in het schadeherstel voor uw vloer!

Geef ons zoveel mogelijk informatie over uw vloer reparatie

Geef ons zoveel mogelijk informatie over uw vloer en de ondergrond van uw vloer. Of het nu een houten vloer laminaat vloer, parket vloer, PVC vloer of composiet voer is, geef op want belangrijk is zodat wij de juiste offerte kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan de oppervlakte van de vloer. Hebt u foto’s? Stuur ze dan mee met het contactformulier.

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.

Reparatie aanvragen