Bij Beschadigingen.nl zijn we gepassioneerd in het herstellen van vloeren, trappen, badkamermeubels en keukenbladen terug naar hun oorspronkelijke pracht. Onze missie is om voor onze klanten hun kostbare oppervlakken weer nieuw leven in te blazen zodat ze weer kunnen genieten van mooie afgewerkte spullen.

Ons team

Ons team bestaat uit vier ervaren vakmensen met een schat aan kennis en expertise in het repareren van verschillende soorten vloeren, trappen, badkamermeubelen en keukenbladen.

Wij opereren door heel Nederland en hebben de vaardigheden en het vakmanschap om uw klus te klaren. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige reparaties die zorgen voor de beste resultaten voor onze klanten.

Bij Beschadigingen.nl geloven we sterk in een persoonlijke benadering. We beginnen altijd met een grondige inspectie van het beschadigde oppervlak en luisteren naar de specifieke wensen en behoeften van onze klanten. U stuurt vooraf altijd de foto’s van de schade op zodat we alles al goed in kaart kunnen brengen.

Milieubewustzijn

Als bedrijf zijn we ons bewust van de impact die onze activiteiten kunnen hebben op het milieu. We streven ernaar om milieuvriendelijke methoden te gebruiken en verantwoorde materialen te kiezen bij onze reparaties. Hierdoor kunnen we niet alleen onze klanten tevreden stellen maar ook bijdragen aan een duurzamere samenleving.

Neem contact met ons op

Heeft u beschadigde vloeren, trappen, badkamermeubels of keukenbladen die dringend reparatie nodig hebben? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij Beschadigingen.nl kunt u vertrouwen op vakmanschap. Wij kijken ernaar uit om u te helpen uw schade weer in perfecte staat te herstellen!

Aanmelden voor schadeherstel, zo werkt het

Wilt u de schade aanmelden, weten of de schade hersteld kan worden, en wat dat gaat kosten?
Dat doet u als volgt:

  • Maak een foto van de beschadiging met daarnaast een muntstuk van een (1) euro zodat wij de grootte van de schade kunnen bepalen.
  • Vertel ons welk materiaal beschadigd is en wat voor een object het betreft (keukenblad, traptrede, vloer, etc.).
  • Geef ook aan of het om een beschadiging gaat of dat er meerdere plekjes zijn met schade.
  • Mail ons de foto(‘s) en informatie via het aanmeldformulier.

U ontvangt van ons dan binnen 2 werkdagen een vrijblijvende prijsopgave en planning van het moment waarop we de schade kunnen herstellen. Gaat u hiermee akkoord, dan komen we langs zoals afgesproken. De meeste beschadigingen kunnen we in 1 tot 2 uur tijd herstellen. Direct daarna betaalt u het schadeherstel conform offerte. Dit kan contact of via de pin. U ontvangt van ons dan een factuur die u kunt indienen bij uw verzekering.

Wat kost een reparatie bij ons?

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.

Reparatie aanvragen