Krassen laminaat repareren

Wij repareren krassen in laminaat. Elke kras in uw laminaat is onze specialiteit. Wij herstellen zelfs met 95% zichtbaarheid de krassen en gaten met een doorsnede van maximaal 2,5 cm. Als de krassen en gaten in uw laminaat minder zijn dan 2,5 cm doorsnee dan kan het resultaat zelfs meer zijn dan 95%. Onze reputatie als specialist in laminaat repareren en krassen in laminaat verwijderen spreekt voor zich.

Krassen in laminaat laten verwijderen doen wij al vanaf €239

De krassen en gaten met een doorsnee van maximaal 2,5 cm herstellen wij voor een bedrag van €239,00. Deze prijs is all-in wat betekent inclusief BTW en voorrijkosten. Het herstellen van krassen en gaten in het laminaat tot 4 cm doorsnee kosten u €325,00 all-in. Ook kunt u bij ons altijd een offerte opvragen voor de verzekering. Wij helpen u graag als u krassen in uw laminaat hebt.

Onze laminaat experts verwijderen de krassen vakkundig

Onze deskundige laminaat-experts herstellen de kras in uw vloer nauwkeurig. Voor ons is het makkelijker om krassen en gaten uit het laminaat te verwijderen. Wij proberen altijd de kleur van het laminaat zoveel mogelijk na te bootsen.

Schade en krassen aan uw laminaatvloer melden?

U kunt de krassen en schade aan uw laminaatvloer het beste online aan ons melden. Op die manier hebben wij meteen alle gegevens paraat.

  1. Maak een foto van de krassen met daarnaast een euromunt zodat wij de schade goed kunnen inventariseren.
  2. Meld dat het om een laminaatvloer gaat.
  3. Geef aan of het om één of meerdere plekjes of krassen gaat die u wilt verwijderen.
  4. Vul online het formulier in. Mail ons ook foto(‘s) van de krassen op het laminaat. Stuur uw informatie via het online aanmeldformulier.
  5. Onze klantenservice maakt voor u een offerte.
  6. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met een planning van onze kant.

Verwijderen wij houtnerven en knoesten in het laminaat?

Mochten er houtnerven en knoesten in het laminaat zitten dan verwerken wij die ook tijdens onze reparatiewerkzaamheden. Wij herstellen het laminaat op zo’n manier dat de krassen zijn verwijderd.

Overige soorten laminaat reparaties

Naast het repareren van krassen in het laminaat repareren wijn ook de volgende laminaat problemen:

Wilt u na de offerte de krassen laten verwijderen?

Wilt u de krassen na akkoord op de offerte laten repareren? Wij komen dan langs voor de reparatie van de krassen. De herstelwerkzaamheden van het laminaat duren meestal één á twee uur, afhankelijk van de grote van de krassen en gaten die wij verwijderen.

Hoe werkt de betaling van het verwijderen van de krassen laminaatschade?

U betaalt het schadeherstel aan uw laminaten vloer direct na de reparatie. Hiervoor voldoet u de rekening bij onze reparateur per pin of contant. U ontvangt dan een factuur die ingediend kan worden bij uw verzekeraar. Meestal worden reparaties om krassen op het laminaat te verwijderen vergoed. U kunt dit altijd eerst navragen bij uw verzekeraar.

Veelgestelde vragen over krassen laminaat repareren

Hoe maken wij de laminaatvloer krasvrij?

U vraagt zich af hoe wij uw laminaat kras-vrij maken. Zoals al eerder gezegd hebben wij capabele laminaat-experts in dienst die in staat zijn om de krassen aan het laminaat te verwijderen. Deze experts werken met een speciale toolkit om de krassen uit het laminaat of parket te verwijderen zodat het weer helemaal krasvrij is. Wij vullen de krassen of de gaten eerst met hars waarna wij het geheel in de juiste kleur weer afwerken. Als laatste lakken wij alles met speciale lak zodat de laminaatvloer weer helemaal hersteld is en alle krassen verwijderd.

Hoe repareer je zelf krassen op het laminaat?

Hoewel zelf repareren van krassen op het laminaat vaak niet de gewenste uitkomst biedt vind u hieronder een aantal methoden om ze zelf te verwijderen.

Repareer laminaat met olijfolie

Als er sprake is van kleine of oppervlakkige krasjes dan kun je laminaat repareren met olijfolie! Olijfolie is namelijk zo vet dat het kleurverschillen opheft. Gebruik wel een microvezeldoek als u aan de slag gaat met olijfolie om een krasje te verwijderen. Smeer de olijfolie goed uit want teveel olijfolie leidt tot donkere plekken in het laminaat.

Laminaat reparatieset

Gebruik maken van een reparatieset kan werken alleen dient u wel handig te zijn. De reparatie set is uitermate geschikt voor de wat grotere krassen in het laminaat. Tijdens de reparatie van de krassen is het zaak om de juiste combinatie van wasstukken te gebruiken zodat de kleur van het laminaat intact blijft.

Waskrijt om krassen in laminaat te repareren

Krassen in laminaat herstellen is ook mogelijk met waskrijt. Bij waskrijt heb je veel keuze in kleuren. Het repareren van de vloer met waskrijt doe je door het waskrijt te laten smelten en het daarna te laten druppelen op de krassen. Ga echter wel secuur te werk met dit soort krijt om lelijke plekken te voorkomen.

Krassen laminaat repareren?

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.