Krassen laminaat repareren

Wij repareren krassen op laminaat. Dat is onze specialiteit. Wij herstellen zelfs met 95% zichtbaarheid de krassen en gaten met een doorsnede van maximaal 2,5 cm. Als de krassen en gaten in uw laminaat minder zijn dan 2,5 cm doorsnee dan kan het resultaat zelfs meer zijn dan 95%. Wij kunnen dit alleen niet beloven.

Krassen in het laminaat laten herstellen doen wij al vanaf €239

De krassen en gaten met een doorsnee van maximaal 2,5 cm lossen wij op voor een bedrag van €239,00. Deze prijs is all-in wat betekent inclusief BTW en voorrijkosten. Herstelwerkzaamheden krassen en gaten in het laminaat tot 4 cm doorsnee kosten u €325,00 all-in. Ook kunt u bij ons altijd een offerte opvragen voor de verzekering. Wij helpen u graag.

Hoe staat het met houtnerven en knoesten in het laminaat?

Onze deskundige laminaat-experts herstellen uw vloer nauwkeurig. Voor ons is het makkelijker om krassen en gaten uit het laminaat te verwijderen. Wij proberen in elk geval altijd de kleur van het laminaat zoveel mogelijk na te bootsen. Mochten er houtnerven en knoesten in het laminaat zitten dan verwerken wij die ook tijdens onze reparatiewerkzaamheden. Wij herstellen het laminaat op zo’n manier dat haast niet meer opvalt dat er krassen hebben gezeten.

Hoe maken wij de laminaatvloer krasvrij?

U vraagt zich af hoe wij uw laminaat krasvrij maken. Zoals al eerder gezegd hebben wij capabele laminaat-experts in dienst. Deze experts werken met een speciale toolkit om de krassen uit het laminaat te verwijderen zodat hij weer helemaal gerepareerd is. Wij vullen de krassen of de gaten eerst met hars waarna wij het geheel in de juiste kleur weer afwerken. Als laatste lakken wij alles met speciale lak zodat de laminaatvloer weer helemaal hersteld is.

Schade aan uw laminaatvloer melden?

U kunt de schade aan uw laminaatvloer het beste online aan ons melden. Op die manier hebben wij meteen alle gegevens paraat.

  1. Maak een foto van de krassen met daarnaast een euromunt zodat wij de schade goed kunnen inventariseren
  2. Meld dat het om een laminaatvloer gaat
  3. Geef aan of het om één of meerdere plekjes of krassen gaat
  4. Vul online het formulier in. Mail ons ook de foto(‘s) en informatie via het online aanmeldformulier.
  5. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met een planning van onze kant. Wilt u de krassen daarna laten repareren? Dan kunt u ingaan op onze offerte en komen wij langs voor de reparatie. De herstelwerkzaamheden van het laminaat duren meestal één á twee uur, afhankelijk van de grote van de krassen en gaten.

Betaling herstel laminaatschade met factuur voor uw verzekeraar

U betaalt het schadeherstel aan uw laminaten vloer direct na de reparatie. Hiervoor voldoet u de rekening bij onze reparateur per pin of contant. U ontvangt dan een factuur die ingediend kan worden bij uw verzekeraar. Meestal worden reparaties aangaande krassen op het laminaat vergoed. U kunt dit altijd eerst navragen bij uw verzekeraar.