Krassen laminaat repareren

Wij repareren krassen op laminaat. Elke kras in uw laminaat is onze specialiteit. Wij herstellen zelfs met 95% zichtbaarheid de krassen en gaten met een doorsnede van maximaal 2,5 cm. Als de krassen en gaten in uw laminaat minder zijn dan 2,5 cm doorsnee dan kan het resultaat zelfs meer zijn dan 95%. Onze reputatie als specialist in laminaat repareren en krassen verwijderen spreekt voor zich.

Krassen in het laminaat laten verwijderen doen wij al vanaf €239

De krassen en gaten met een doorsnee van maximaal 2,5 cm herstellen wij voor een bedrag van €239,00. Deze prijs is all-in wat betekent inclusief BTW en voorrijkosten. Het herstellen van krassen en gaten in het laminaat tot 4 cm doorsnee kosten u €325,00 all-in. Ook kunt u bij ons altijd een offerte opvragen voor de verzekering. Wij helpen u graag als u krassen in uw laminaat hebt.

Onze laminaat experts verwijderen de krassen vakkundig

Onze deskundige laminaat-experts herstellen uw vloer nauwkeurig. Voor ons is het makkelijker om krassen en gaten uit het laminaat te verwijderen. Wij proberen altijd de kleur van het laminaat zoveel mogelijk na te bootsen.

Het verwijderen van houtnerven en knoesten in het laminaat?

Mochten er houtnerven en knoesten in het laminaat zitten dan verwerken wij die ook tijdens onze reparatiewerkzaamheden. Wij herstellen het laminaat op zo’n manier dat de krassen zijn verwijderd.

Hoe maken wij de laminaatvloer krasvrij?

U vraagt zich af hoe wij uw laminaat kras-vrij maken. Zoals al eerder gezegd hebben wij capabele laminaat-experts in dienst die in staat zijn om de krassen aan het laminaat te verwijderen. Deze experts werken met een speciale toolkit om de krassen uit het laminaat te verwijderen zodat het weer helemaal krasvrij is. Wij vullen de krassen of de gaten eerst met hars waarna wij het geheel in de juiste kleur weer afwerken. Als laatste lakken wij alles met speciale lak zodat de laminaatvloer weer helemaal hersteld is en alle krassen verwijderd.

Schade en krassen aan uw laminaatvloer melden?

U kunt de krassen en schade aan uw laminaatvloer het beste online aan ons melden. Op die manier hebben wij meteen alle gegevens paraat.

  1. Maak een foto van de krassen met daarnaast een euromunt zodat wij de schade goed kunnen inventariseren.
  2. Meld dat het om een laminaatvloer gaat.
  3. Geef aan of het om één of meerdere plekjes of krassen gaat die u wilt verwijderen.
  4. Vul online het formulier in. Mail ons ook foto(‘s) van de krassen op het laminaat. Stuur uw informatie via het online aanmeldformulier.
  5. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met een planning van onze kant.

Overige soorten laminaat reparaties

Naast het repareren van krassen in het laminaat repareren wijn ook de volgende laminaat problemen:

Wilt u na de offerte de krassen laten verwijderen?

Wilt u de krassen daarna laten repareren? Dan kunt u ingaan op onze offerte en komen wij langs voor de reparatie van de krassen. De herstelwerkzaamheden van het laminaat duren meestal één á twee uur, afhankelijk van de grote van de krassen en gaten die wij verwijderen.

De betaling van het verwijderen van de krassen laminaatschade

U betaalt het schadeherstel aan uw laminaten vloer direct na de reparatie. Hiervoor voldoet u de rekening bij onze reparateur per pin of contant. U ontvangt dan een factuur die ingediend kan worden bij uw verzekeraar. Meestal worden reparaties om krassen op het laminaat te verwijderen vergoed. U kunt dit altijd eerst navragen bij uw verzekeraar.