Krassen laminaat repareren

Heeft u vervelende krassen op uw laminaat? Wij repareren uw laminaat met kras. Elke kras is onze specialiteit. Wij herstellen zelfs met 95% zichtbaarheid de krassen en gaten met een doorsnede van maximaal 2,5 cm. Als de krassen en gaten in uw laminaat minder zijn dan 2,5 cm doorsnee dan kan het resultaat zelfs meer zijn dan 95%. Onze reputatie in laminaat reparatie en krassen verwijderen spreekt voor zich. Wij zijn een vloerenspecialist die al meer dan 20 jaar bestaat en inmiddels veel vloeren heeft gerepareerd.

Krassen in laminaat laten verwijderen doen wij al vanaf €239

Wij helpen u graag als u krassen in uw laminaat hebt. De krassen en gaten met een doorsnee van maximaal 2,5 cm repareren wij voor een bedrag van €239,00. Deze prijs is all-in wat betekent inclusief BTW en voorrijkosten. Het herstellen van krassen en gaten in het laminaat tot 4 cm doorsnee kost u €325,00 all-in. Ook kunt u bij ons altijd een offerte opvragen voor de verzekering.

Blijft de kleur hetzelfde na reparatie van de krassen?

Wij proberen altijd de kleur van het laminaat zoveel mogelijk na te bootsen. Hoe kleiner de kras of het gat, hoe groter de kans dat de kleur van het laminaat hetzelfde blijft. Dit kunnen we altijd vooraf overleggen. Onze laminaat-experts herstellen de kras in uw vloer nauwkeurig.

Schade en krassen aan uw laminaatvloer melden?

U kunt de krassen en schade aan uw laminaatvloer het beste online aan ons melden. Op die manier hebben wij meteen alle gegevens paraat.

  1. Maak een foto van de krassen met daarnaast een euromunt zodat wij de schade goed kunnen inventariseren.
  2. Meld dat het om een laminaatvloer gaat.
  3. Geef aan of het om één of meerdere plekjes of krassen gaat die u wilt verwijderen.
  4. Vul online het formulier in. Mail ons ook foto(‘s) van de krassen op het laminaat. Stuur uw informatie via het online aanmeldformulier.
  5. Onze klantenservice maakt voor u een offerte.
  6. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte met een planning van onze kant.

Verwijderen wij houtnerven en knoesten in het laminaat? 

Mochten er houtnerven en knoesten in het laminaat zitten dan verwerken wij die ook tijdens onze reparatiewerkzaamheden. Wij herstellen het laminaat op zo’n manier dat de krassen zijn verwijderd.

Overige soorten laminaat reparaties

Naast het repareren van krassen in het laminaat repareren wij ook de volgende laminaat problemen:

Hoe lang duurt het krassen laten verwijderen?

Wilt u de krassen na akkoord laten repareren? Wij komen dan bij u langs. De herstelwerkzaamheden van het laminaat duren meestal één á twee uur. De duur is afhankelijk van de grote van de krassen.

Hoe werkt de betaling van het verwijderen van de krassen laminaatschade?

U betaalt het schadeherstel aan uw laminaten vloer direct na de reparatie. Hiervoor voldoet u de rekening bij onze reparateur per pin of contant. U ontvangt dan een factuur die ingediend kan worden bij uw verzekeraar. Meestal worden reparaties om krassen op het laminaat te verwijderen vergoed. U kunt dit altijd eerst navragen bij uw verzekeraar.

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.