Brandplek in een keukenblad verwijderen

Brandplek in een keukenblad laten verwijderen

Een brandplek op het keukenblad ontstaat wanneer u onvoldoende bescherming hebt tussen het keukenblad en hete pannen. Wanneer er een brandplek op uw keukenblad ontstaat, hoeft u niet in paniek te raken. U kunt het makkelijk laten verwijderen. Wij kunnen voor u snel een brandplek keukenblad verwijderen. Een brandplek op een keukenblad laten verwijderen kan op verschillende manieren. De juiste methode is afhankelijk van het materiaal van uw keukenblad. Zo zal de manier om brandplekken te verwijderen op laminaat, massief hout en porseleinen aanrecht verschillend zijn.

Brandplekken keukenblad verwijderen vanaf €249

De brandvlekken in een keukenblad met een doorsnee van maximaal 2,5 cm herstellen wij voor een bedrag van €249,00. Deze prijs is all-in wat betekent inclusief BTW en voorrijkosten. Dat is een erg schappelijke prijs om brandplekken te laten verwijderen. Het herstellen van brandplekken in het keukenblad tot 4 cm doorsnee kost u €325,00 all-in. Ook kunt u bij ons altijd een offerte opvragen voor de verzekering. Wij helpen u graag als u brandplekken in uw keukenblad hebt.

Vast tarief all-in bij Beschadigingen.nl

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Brandplekken keukenblad repareren?

Wij komen graag bij u thuis om uw keukenblad te repareren. Wij verhelpen de brandplekken in uw aanrechtblad in notime. U belt ons of vult het contactformulier in om de schade aan het keukenblad te melden. We maken een afspraak en komen snel uw brandplekken op het keukenblad herstellen.