Schroeiplek of brandplek keukenblad verwijderen

Brandplek in een keukenblad laten verwijderen

Een schroeiplek of brandplek op uw aanrecht ziet er meestal niet zo fraai uit. En aangezien uw keukenblad één van die onderdelen van uw interieur is waar u elke dag wel een keer gebruik van maakt, is het fijn als de schade snel wordt opgelost.

Een brandplek of schroeiplek op het keukenblad ontstaat wanneer u onvoldoende bescherming hebt tussen het keukenblad en hete pannen. Wanneer er een brandplek op uw keukenblad ontstaat hoeft u niet in paniek te raken. U kunt het makkelijk laten verwijderen. Wij zijn in staat om snel een brandplek in uw keukenblad te verwijderen.

Betaling herstel aanrechtblad met factuur voor uw verzekeraar

U betaalt het schadeherstel aan uw keukenblad direct na de reparatie. Hiervoor voldoet u de rekening bij onze reparateur per pin of contant. U ontvangt dan een factuur die ingediend kan worden bij uw verzekeraar. Meestal worden deze aanrechtblad reparaties vergoed. U kunt dit altijd eerst navragen bij uw verzekeraar.

Aanrechtblad brandplekken verwijderen

Een brandplek op een keukenblad laten verwijderen kan op verschillende manieren. De juiste methode is afhankelijk van het materiaal van uw keukenblad. Zo zal de manier van brandplekken verwijderen op een aanrecht van laminaat, HPL, massief hout of porselein verschillend zijn.

Vanaf €249 brandplekken uit uw keukenblad verwijderen

De brandvlekken in een keukenblad met een doorsnee van maximaal 2,5 cm herstellen wij voor een bedrag van €249,00. Deze prijs is all-in, dus inclusief BTW en voorrijkosten. Dit is een erg schappelijke prijs om brandplekken te laten verwijderen. Het herstellen van brandplekken in het keukenblad tot 4 cm doorsnee kost u €325,00 all-in. Ook kunt u bij ons altijd een offerte opvragen voor de verzekering. Wij helpen u graag als u brandplekken in uw keukenblad hebt.

Wat kost een reparatie bij ons?

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Professionele monteurs komen bij u langs

Onze professionele en ervaren monteurs gebruiken de nieuwste technieken en materialen om de schroeiplekken en brandplekken uit uw keukenblad te verwijderen. Wij garanderen dat de reparatie bijna niet zichtbaar zal zijn en dat uw keukenblad er weer als nieuw uitziet.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van brandplekken en schroeiplekken in keukenbladen van verschillende materialen, zoals fineer, laminaat, hpl en meer. Ons team van bekwame experts heeft jarenlange ervaring in het repareren van keukenbladen en aanrechtbladen.

Schroeiplekken en brandplekken keukenblad repareren?

Wij komen graag bij u thuis om uw keukenblad te repareren. Een aanrechtblad repareren doen wij in no-time. De schroeiplekken en brandplekken zijn daarna niet meer zichtbaar. U belt ons of vult het contactformulier in om de schade aan het keukenblad te melden. We maken een afspraak en komen snel uw brandplekken uit uw aanrechtblad verwijderen.

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.