Schroeiplek of brandplek keukenblad verwijderen

Brandplek in een keukenblad laten verwijderen

Een schroeiplek of brandplek op uw aanrecht ziet er meestal niet zo fraai uit. En aangezien uw keukenblad één van die onderdelen van uw interieur is waar u elke dag wel een keer gebruik van maakt, is het fijn als het is opgelost is.

Een brandplek of schroeiplek op het keukenblad ontstaat wanneer u onvoldoende bescherming hebt tussen het keukenblad en hete pannen. Wanneer er een brandplek op uw keukenblad ontstaat, hoeft u niet in paniek te raken. U kunt het makkelijk laten verwijderen. Wij kunnen voor u snel een brandplek keukenblad verwijderen.

Betaling herstel aanrechtblad met factuur voor uw verzekeraar

U betaalt het schadeherstel aan uw keukenblad direct na de reparatie. Hiervoor voldoet u de rekening bij onze reparateur per pin of contant. U ontvangt dan een factuur die ingediend kan worden bij uw verzekeraar. Meestal worden deze aanrechtblad reparaties vergoed. U kunt dit altijd eerst navragen bij uw verzekeraar.

Aanrechtblad brandplekken of schroeiplekken verwijderen

Een brandplek op een keukenblad laten verwijderen kan op verschillende manieren. De juiste methode is afhankelijk van het materiaal van uw keukenblad. Zo zal de manier om brandplekken te verwijderen op laminaat, massief hout en porseleinen aanrecht verschillend zijn.

Schroeiplekken en brandplekken keukenblad verwijderen vanaf €249

De brandvlekken in een keukenblad met een doorsnee van maximaal 2,5 cm herstellen wij voor een bedrag van €249,00. Deze prijs is all-in wat betekent inclusief BTW en voorrijkosten. Dat is een erg schappelijke prijs om brandplekken te laten verwijderen. Het herstellen van brandplekken in het keukenblad tot 4 cm doorsnee kost u €325,00 all-in. Ook kunt u bij ons altijd een offerte opvragen voor de verzekering. Wij helpen u graag als u brandplekken in uw keukenblad hebt.

Vast tarief all-in bij Beschadigingen.nl

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Professionele monteurs komen bij u langs

Onze professionele en ervaren monteurs gebruiken de nieuwste technieken en materialen om de schroeiplekken en brandplekken in uw keukenblad te verwijderen. Wij garanderen dat de reparatie bijna niet zichtbaar zal zijn en dat uw keukenblad er weer als nieuw uitziet.

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van brandplekken en schroeiplekken in keukenbladen van verschillende materialen, zoals fineer, laminaat, hpl en meer. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring in het repareren van keukenbladen en aanrechtbladen zorgt voor een vakkundige en snelle oplossing.

Schroeiplekken of brandplekken keukenblad repareren?

Wij komen graag bij u thuis om uw keukenblad te repareren. Een aanrechtblad repareren doen wij in no-time. De schroeiplekken en brandplekken zullen daarna niet meer zichtbaar zijn. U belt ons of vult het contactformulier in om de schade aan het keukenblad te melden. We maken een afspraak en komen snel uw brandplekken op het keukenblad herstellen.

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.