Schroeiplek of brandplek laminaat verwijderen

Schroeiplek of brandplek laminaat laten verwijderen

De laminaatvloer is een van de meest populaire vloer-opties voor een modern interieur. Een laminaatvloer maakt uw huis nu eenmaal een stuk mooier en moderner. Dit type vloer staat niet alleen bekend om zijn betaalbare prijs, maar de laminaatvloer is ook duurzaam en ziet er net zo mooi uit als een hardhouten vloer.

Als u een schroeiplek of brandplek op uw laminaatvloer vindt dan hoeft u niet in paniek te raken. Wij kunnen de laminaatvloer repareren door de brandplek te verwijderen, zonder de laminaatvloer te vervangen. Laminaatvloeren kunnen gevoelig zijn voor krassen, deuken, brandplekken en delen van de vloer die omhoog komt. Wij kunnen u in alle gevallen helpen.

Zelf laminaat herstellen brengt risico’s met zich mee

Het is erg belangrijk om geen alledaagse middelen te gebruiken op uw laminaatvloer! Deze middelen zijn namelijk niet getest en zijn niet specifiek samengesteld voor uw laminaatvloer. Laat de brandplekken en schroeiplekken herstellen door een professional. Wij krijgen regelmatig aanvragen van klanten die eerst zelf de brandplek of schroeiplek hebben proberen te herstellen. Vaak kost u dat meer geld aan reparatie plus de vloer is moeilijker in oude staat te herstellen.

Lees hieronder snel wat de beste oplossing is voor uw schroeiplekken of brandvlekken.

Brandplek laminaat verwijderen: waar moet u op letten?

De methode om brandplekken op laminaatvloeren te verwijderen hangt af van de mate van de brandplek. Oppervlaktebrand is gemakkelijker te verwijderen dan diepere brandplekken. Voor diepere maar ook oppervlakkige brandplekken bent u bij ons aan het juiste adres. Brandplekken kunnen de elegantie van de laminaatvloer verminderen. U moet deze schade dus zo snel mogelijk verhelpen.

Vast tarief all-in bij Beschadigingen.nl

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Op deze manier een brandplek in het laminaat verwijderen

Een laminaatvloer is niet brandveilig. De vloer kan dus gemakkelijk schade oplopen door schroeiplekken of brandplekken. Oppervlaktebrand dringt niet door in de kern van het laminaat. Dit soort schroeiplekken brandplekken zijn door ons gemakkelijk te verwijderen. Wij helpen u graag bij het oplossen van deze schroeiplekken en brandplekken.

Een diepere brandplek verwijderen

Wij kunnen ook een diepere schroeiplek of brandplek laminaat verwijderen. Wanneer de schroeiplek of brandplek de diepere laag van het laminaat binnendringt gebruiken we een andere reparatiemethode. Maar wij zorgen er vanzelfsprekend voor dat de vloer er weer zo mooi mogelijk uitziet.

Wilt u na de offerte de schroeiplek brandplek laten verwijderen?

Wilt u de schroeiplek of brandplek daar ons laten repareren? Dan kunt u ingaan op onze offerte en komen wij langs voor de reparatie van de brandplek of brandplekken. De herstelwerkzaamheden van het laminaat duren meestal één á twee uur, afhankelijk van de grote van de brandplekken die wij verwijderen. Gezien de lage kosten die u betaalt voor het herstel van uw laminaatvloer is het verstandiger om het door een professional te laten regelen dan door zelf aan de slag te gaan met allerlei middeltjes.

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.