Schroeiplek of brandplek laminaat verwijderen

Brandplek uit uw laminaat laten verwijderen?

De laminaatvloer is een van de meest populaire vloer-opties voor een modern interieur. Een laminaatvloer maakt uw huis nu eenmaal een stuk mooier en moderner. Dit type vloer staat niet alleen bekend om zijn betaalbare prijs. Een laminaatvloer is ook duurzaam en ziet er net zo mooi uit als een hardhouten vloer.

Als u een schroeiplek of brandplek op uw laminaatvloer vindt dan hoeft u niet in paniek te raken. Wij kunnen de laminaatvloer repareren door de brandplek te verwijderen zonder de laminaatvloer te vervangen. Laminaatvloeren kunnen gevoelig zijn voor krassen, deuken en brandplekken. Ook is het mogelijk dat delen van de vloer omhoog komen. Wij kunnen u in alle gevallen helpen.

Zelf laminaat herstellen brengt risico’s met zich mee

Het is belangrijk om geen alledaagse middelen te gebruiken voor de reparatie van uw laminaatvloer! Deze middelen zijn namelijk niet getest en zijn niet specifiek geschikt voor uw laminaatvloer. Laat uw brandplekken en schroeiplekken herstellen door een bekwame professional.

Wij krijgen regelmatig aanvragen van klanten die eerst zelf de brandplek of schroeiplek hebben proberen te herstellen. Vaak kost u dat meer geld aan reparatie plus de vloer is moeilijker in oude staat te herstellen.

Lees hieronder wat de beste oplossing is voor uw schroeiplekken of brandvlekken.

Brandplek laminaat verwijderen: waar moet u op letten?

De methode om brandplekken uit laminaatvloeren te verwijderen hangt af van de groote van de brandplek. Oppervlaktebrand is gemakkelijker te verwijderen dan diepere brandplekken.

Bij ons is beide mogelijk. Voor diepere en oppervlakkige brandplekken bent u bij ons aan het juiste adres. Brandplekken kunnen de elegantie van de laminaatvloer verminderen. U moet deze schade dus zo snel mogelijk verhelpen.

Wat kost een reparatie bij ons?

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Oppervlakkige brandplek uit het laminaat verwijderen

Een laminaatvloer is niet brandveilig. De vloer kan dus gemakkelijk schade oplopen door schroeiplekken of brandplekken. Oppervlaktebrand dringt niet door in de kern van het laminaat. Dit soort brandplekken zijn door ons gemakkelijk te verwijderen. Wij helpen u graag bij het oplossen van deze brandplekken.

Een diepere brandplek verwijderen

Wij verwijderen ook een diepere brandplekken uit uw laminaat. Wanneer de brandplek de diepere laag van het laminaat binnendringt gebruiken we een andere reparatiemethode. Ook na het verwijderen van diepere brandplekken ziet uw vloer er weer mooi en als nieuw uit.

Wilt u na akkoord de brandplek laten verwijderen?

Wilt u de schroeiplek of brandplek daar ons laten repareren? Dan kunt u ingaan op onze offerte en komen wij langs voor de reparatie van de brandplek of brandplekken. De herstelwerkzaamheden van het laminaat duren meestal één á twee uur, afhankelijk van de grote van de brandplekken die wij verwijderen. De kosten die u betaalt voor het herstel van uw laminaatvloer zijn bij ons relatief laag. Om die reden is het verstandiger om het door een professional te laten regelen dan zelf aan de slag te gaan met allerlei middeltjes.

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.