Brandplek laminaat verwijderen

Brandplek laminaat verwijderen

De laminaatvloer is een van de meest populaire vloer opties voor een modern interieur. Dit type vloer staat niet alleen bekend om zijn betaalbare prijs, maar de laminaatvloer is ook duurzaam en ziet er net zo mooi uit als een hardhouten vloer. Laminaatvloeren kunnen echter gevoelig zijn voor krassen, brandplekken en vochtschade. Als je een brandplek op je laminaatvloer vindt, hoef je niet in paniek te raken. Wij kunnen de brandplek verwijderen zonder de laminaatvloer te vervangen.

Brandplek laminaat verwijderen: waar moet je op letten?

De methode om brandplekken op laminaatvloeren te verwijderen hangt af van de mate van de brandplek. Oppervlaktebrand is gemakkelijker te verwijderen dan diepere brandplekken. Voor diepere maar ook oppervlakkige brandplekken ben je bij ons aan het juiste adres. Brandplekken kunnen de elegantie van de laminaatvloer verminderen. Je moet deze schade dus zo snel mogelijk verhelpen.

Vast tarief all-in bij Beschadigingen.nl

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Op deze manier een brandplek in het laminaat verwijderen

Een laminaatvloer is niet brandveilig. Hij kan dus gemakkelijk schade oplopen door brandplekken. Oppervlaktebrand dringt niet door in de kern van het laminaat. Dit soort brandplekken zijn door ons gemakkelijk te verwijderen. Wij helpen u graag bij het oplossen van brandplekken.

Een diepere brandplek verwijderen

Wij kunnen ook een diepere brandplek laminaat verwijderen. Wanneer de brandplek de diepere laag van het laminaat binnendringt gebruiken we een andere reparatiemethode. Maar wij zorgen er vanzelfsprekend voor dat de vloer er weer zo mooi mogelijk uitziet.

Wilt u na de offerte de brandplek laten verwijderen?

Wilt u de brandplek daar ons laten repareren? Dan kunt u ingaan op onze offerte en komen wij langs voor de reparatie van de brandplek of brandplekken. De herstelwerkzaamheden van het laminaat duren meestal één á twee uur, afhankelijk van de grote van de brandplekken die wij verwijderen.