Deuken in laminaat repareren

Deuken of gaatjes in het laminaat zien er niet mooi uit. Als uw laminaat er nog goed uitziet dan probeert u deukjes of gaatjes te allen tijde te voorkomen. U bent per slot van rekening trots op uw mooie laminaatvloer.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er een object op uw laminaat valt en u met een deuk of gat te maken hebt. Dit wilt u aanpakken. Het beste is om hiervoor een professional van Beschadigingen.nl in te schakelen. Wij repareren de deuken of gaatjes in uw laminaat binnen een paar uur. Meestal kunnen wij 95% garantie geven op ‘niet-zichtbaarheid’.

Waarom wilt u deukjes in laminaat repareren?

Er zijn een aantal redenen waarom u de deuken in uw laminaat wilt laten repareren.

  • Uiterlijk van het laminaat

Een deuk of gaatjes in uw laminaat ziet er niet fraai uit. U bent trots op uw mooie vloer en dat wilt u waarschijnlijk zo houden. Door de deuken of gaten te herstellen kunt uw laminaat vloer er weer mooi uit laten zien.

  • Deukjes bij vocht

Deukjes in laminaat zijn nadelig bij vocht. Vocht kan zich namelijk makkelijker nestelen in de deukjes en gaatjes van het laminaat. Hierdoor loopt u het risico dat de rest van het laminaat aangetast raakt.

  • Vuil ophoping in het laminaat

In de deuken en gaten in het laminaat gaat zich vuil ophopen. Dit vuil dient u zo snel mogelijk te verwijderen en daarna de vloer te repareren.

Bij deukjes dient u zo snel mogelijk het laminaat te laten repareren. Vocht en vuilophoping dienen voorkomen te worden.

Vast tarief all-in bij Beschadigingen.nl

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Deuken in laminaat door bureaustoelen

Om deuken en dus reparatie in uw laminaatvloer te voorkomen is het belangrijk om speciale aandacht te besteden aan het gebruik van een bureaustoel. Aangezien de meeste deuken en krassen worden veroorzaakt door bureaustoelen, vooral die met wieltjes, is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Als je een bureaustoel met wieltjes gebruikt, is het raadzaam om een plastic vloerbeschermer onder de stoel te plaatsen. Hierdoor wordt de kans op krassen en deuken in het laminaat geminimaliseerd. En dat betekent weer dat u de vloer niet steeds moet laten repareren. Zorg ervoor dat de vloerbeschermer groot genoeg is om het volledige bewegingsbereik van de bureaustoel te bedekken.

Daarnaast is het ook belangrijk om meubels zoals eetkamerstoelen die vaak worden verschoven te voorzien van viltjes onder de poten. Deze vilten beschermers voorkomen krassen op het laminaat wanneer u de stoelen verplaatst.

Door deze maatregelen te nemen, kunt u de kans op deuken en krassen in uw laminaatvloer aanzienlijk verminderen.

Deukjes in laminaat laten repareren?

Bij Beschadigingen.nl weten we hoe we deukjes en gaatjes in het laminaat moeten repareren. Neem contact met ons op en wij komen snel bij u langs. Wij repareren alle soorten schade aan de laminaatvloer zoals bijvoorbeeld laminaat dat omhoog komt en laminaat met brandplekken.