Deuken In Laminaat Repareren

Deuken of gaatjes in het laminaat zien er niet mooi uit. Als je laminaat er nog goed uitziet dan probeer je deukjes of gaatjes te allen tijde te voorkomen.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er een object op je laminaat valt en je met een deuk of gat te maken hebt.

Dit wil je aanpakken.

Waarom wil je deukjes in laminaat repareren?

Er zijn een aantal redenen waarom je je laminaat wilt laten repareren.

  • Deukjes bij vocht

Deukjes in laminaat zijn nadelig bij vocht. Vocht kan zich namelijk makkelijker nestelen in de deukjes en gaatjes van het laminaat. Hierdoor loop je het risico dat de rest van het laminaat aangetast raakt.

  • Vuil ophoping

In de deuken en gaten in het laminaat gaat zich vuil ophopen. Dit vuil dien je zo snel mogelijk te verwijderen en daarna de vloer te repareren.

Bij deukjes dien je zo snel mogelijk het laminaat te laten repareren. Vocht en vuiophoping dienen voorkomen te worden.

Deuken in laminaat laten verwijderen vanaf €239

Deuken en gaten in het laminaat met een doorsnee van maximaal 2,5 cm herstellen wij voor een bedrag van €239,00. Deze prijs is all-in wat betekent inclusief BTW en voorrijkosten. Het herstellen van deuken in het laminaat tot 4 cm doorsnee kosten u €325,00 all-in. Ook kunt u bij ons altijd een offerte opvragen voor de verzekering. Wij helpen u graag als u deuken of gaten in uw laminaat hebt.

Deukjes in laminaat laten repareren?

Bij Beschadigingen.nl weten we hoe we deukjes en gaatjes in het laminaat moeten repareren. Neem contact met ons op en wij komen snel bij u langs.