Deuken in laminaat repareren

Deuken of gaatjes in het laminaat zien er niet mooi uit. Als uw laminaat er nog goed uitziet dan probeert u deukjes of gaatjes te allen tijde te voorkomen. U bent per slot van rekening trots op uw mooie laminaatvloer.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er een object op uw laminaat valt met een deuk of gat tot gevolg. Dit wilt u aanpakken. Het beste is om hiervoor een professional van Beschadigingen.nl in te schakelen. Wij repareren de deuken of gaatjes in uw laminaat binnen een paar uur. Meestal geven wij 95% garantie op ‘niet-zichtbaarheid’.

Waarom deukjes in laminaat repareren?

Er zijn een aantal redenen waarom u de deuken in uw laminaat wilt laten repareren.

  • Uiterlijk van het laminaat

Een deuk of gaatjes in uw laminaat ziet er niet fraai uit. U bent trots op uw mooie vloer en dat wilt u waarschijnlijk zo houden. Door de deuken of gaten te herstellen ziet uw laminaat vloer er weer mooi uit.

  • Deukjes bij vocht

Deukjes in laminaat zijn nadelig bij vocht. Vocht nestelt zich namelijk makkelijker in de deukjes en gaatjes van het laminaat. Hierdoor loopt u het risico dat de rest van het laminaat aangetast raakt.

  • Vuil ophoping in het laminaat

In de deuken en gaten in het laminaat gaat zich vuil ophopen. Dit vuil dient u zo snel mogelijk te verwijderen en daarna de vloer te repareren.

Bij deukjes dient u zo snel mogelijk het laminaat te laten repareren. Vocht en vuilophoping dient u te voorkomen.

Wat kost een reparatie bij ons?

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Deuken in laminaat door bureaustoelen

Om deuken en dus reparatie in uw laminaatvloer te voorkomen is het belangrijk om speciale aandacht te besteden aan het gebruik van een bureaustoel. Aangezien de meeste deuken en krassen worden veroorzaakt door bureaustoelen, vooral die met wieltjes, is het verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen.

Vergoeding van laminaat door de verzekeraar?

Is de schade op de vloer hersteld, dan rekent u direct af per pin of contant. U ontvangt hierna een factuur die u kunt indienen bij uw verzekeraar. Meestal dekt de opstal- of inboedelverzekering deze vloerreparaties. U kunt dit zelf vooraf checken bij uw verzekeringsmaatschappij.

Als je een bureaustoel met wieltjes gebruikt, is het raadzaam om een plastic vloerbeschermer onder de stoel te plaatsen. Hierdoor minimaliseert u de kans op krassen en deuken in het laminaat. En dat betekent weer dat u de vloer niet steeds moet laten repareren. Zorg ervoor dat de vloerbeschermer groot genoeg is om het volledige bewegingsbereik van de bureaustoel te bedekken.

Daarnaast is het belangrijk om meubels zoals eetkamerstoelen die vaak worden verschoven te voorzien van viltjes onder de poten. Deze vilten beschermers voorkomen krassen op het laminaat wanneer u de stoelen verplaatst.

Door deze maatregelen te nemen, vermindert u de kans op deuken en krassen in uw laminaatvloer aanzienlijk.

Deukjes in laminaat laten repareren?

Bij Beschadigingen.nl weten we hoe we deukjes en gaatjes in het laminaat moeten repareren. Neem contact met ons op en wij komen snel bij u langs. Wij repareren alle soorten schade aan de laminaatvloer zoals bijvoorbeeld laminaat dat omhoog komt en laminaat met brandplekken.

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.