Schade aan uw badkamermeubel?

Wij herstellen het; bij hout, fineer, acryl en composiet

Een badkamer wordt wel zo fraai met een mooi badkamermeubel! Helaas kunnen ook die beschadigen. Door jarenlang gebruik, een föhn die hard op het oppervlak valt of een kras die met het schoonmaken ontstaat. Zonde, en zorgelijk. Want juist de badkamer heeft veel vocht. En dat wilt u niet in uw meubel krijgen!

Voorkom vocht in het meubel

Hoe een badkamermeubel ook is afgewerkt, het binnenmateriaal is doorgaans niet goed tegen vocht bestand. En juist met een kras, barst of deuk in uw meubel kan vocht wel naar binnendringen. Met al snel veel meer schade tot gevolg.

Vakkundig repareren door specialisten

Voorkom dus dat schade aan uw badkamermeubel verergert en uw meubel voorgoed verruïneert! Laat het vakkundig repareren door specialisten met de juiste materialen en kennis van zaken. Die mensen vindt u bij ons. Wij herstellen badkamermeubels van hout, fineer, acryl en composiet zodat het snel weer mooi is en bestand tegen vuil en vocht.

Retoucheren of repareren? Altijd 100% waterdicht!

Is de schade oppervlakkig? Dan volstaat meestal het retoucheren ervan. Is er diepere schade? Dan zullen we die plek repareren. In elk geval herstellen we de schadeplek zodanig dat het 100% waterdicht is. En is de plek niet groter dan 2,5 cm doorsnede? Dan geven we ook een 95% ‘niet-zichtbaarheidsgarantie’ af. Overigens kunnen we ook grotere schadeplekken herstellen, maar door het grotere oppervlakte is het bij meerdere kleurtinten niet altijd mogelijk om de plek vrijwel onzichtbaar te herstellen. De schade wordt wel altijd 100% waterdicht hersteld!

Zo meldt u de schade aan uw badkamermeubel:

• Vul het online aanmeldformulier in
• Vermeld daarbij het aantal schadeplekken
• Geef ook de doorsnede van de plekken door met daarbij de foto’s waarop een muntstuk van een (1) euro naast de schadeplek ligt, of een meetlat als de schade groter is dan 2,5 cm doorsnede
U ontvangt binnen 2 werkdagen een offerte met planning. U bepaalt dan of u het meubel laat repareren.

Wat kost een reparatie bij ons?

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Vergoeding door verzekeraar

U betaalt voor de reparatie direct na het herstel van het badkamermeubel. Dit kan bij de reparateur, per pin of contant. Vervolgens ontvangt u de factuur. Deze kunt u indienen bij uw verzekeraar die deze reparaties meestal wel vergoedt. Wilt u dat zeker weten? Check het dan vooraf bij uw verzekeringsmaatschappij.

Geef de schade aan uw badkamermeubel nu door!

Heeft u een beschadigd badkamermeubel? Laat die dan snel en goed repareren en meld de schade vandaag nog bij ons aan!

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.

Reparatie aanvragen