Beschadigd aanrechtblad herstellen

Keukenblad herstellen

Ook bij hout en fineer keukenblad repareren

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Het is dan ook niet zo raar dat het aanrechtblad regelmatig veel te lijden heeft en beschadigd raakt. Een kras, buts, deuk, gat of zelfs een brandplek van een te hete pan. Het komt overal voor, bij elk aanrechtblad. Maar juist op een plek waar het ook vochtig is, zoals de keuken, is het belangrijk dat die schade snel wordt gerepareerd. En dat doen wij, bij vrijwel elk keukenblad. Of het nu van hout is, fineer of composiet.

100% vocht- en vuildicht

Van wat voor materiaal het aanrechtblad ook is gemaakt, het materiaal dat erin zit kan niet tegen vocht. Vandaar dat het snel hersteld moet worden als er schade is op het werkblad in de keuken. Zodat het blad 100% vocht- en vuildicht is en er weer gewoon aan gewerkt kan worden!

Schadeherstel van uw keukenblad, door vakmensen

Aanrechtblad reparatie? Krassen aan het aanrechtblad mooi repareren? Dat doen onze vakmensen. Met specialistische kennis en de juiste materialen kunnen zij elke schadeplek op het beschadigd aanrechtblad repareren of retoucheren. Het is daarna vrijwel niet meer zichtbaar en altijd geheel waterdicht. Wij doen het volgende op het gebied van aanrechtbladen:

  • Houten aanrechtblad repareren.
  • Fineer aanrechtblad repareren.
  • Composiet aanrechtblad repareren.

Garantie op niet-zichtbaarheid!

Of we de schade repareren of retoucheren, als de plek kleiner is dan 2,5 cm doorsnede is het zo goed als onzichtbaar. We geven daarop ook een ‘niet-zichtbaarheidsgarantie’ van 95%! Grotere plekken kunnen natuurlijk ook hersteld worden, maar door de oppervlakte daarvan is het mogelijk dat de plek nog enigszins zichtbaar blijft. Het aanrechtblad is daarna wel gegarandeerd vocht- en vuildicht!

Vast tarief all-in bij Beschadigingen.nl

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Zo meldt u de schade aan uw aanrechtblad:

  • Vul het online aanmeldformulier in
  • Noem daarin het aantal schadeplekken in het keukenblad die moeten worden hersteld
  • Vermeld ook de doorsnede van de schade en voeg foto’s met een muntstuk van een (1) euro naast de schadeplek toe, of als de schade groter is dan 2,5 cm doorsnede, met een meetlat naast de plek.

Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een offerte met planning zodat u kunt bepalen of u het blad laat repareren.

Betalen na aanrechtblad reparatie, vergoeding door verzekeraar

Direct na de keukenblad reparatie, betaalt u voor het door ons uitgevoerde werk. Dit doet u per pin of contant bij de reparateur. Deze geeft u dan meteen de factuur die u kunt indienen bij uw verzekeraar. Dit soort reparaties aan keukenbladen worden meestal vergoed. Om daar zekerheid in te krijgen, kunt u dit het beste vooraf vragen aan uw verzekeringsmaatschappij. 

Geef de schade aan uw aanrechtblad nu door!

Heeft u schade aan uw aanrechtblad? Voorkom dan waterschade en laat het snel en goed repareren. U kunt de schade aan het keukenblad vandaag nog bij ons aanmelden ter reparatie!

Schade melden