Aanrechtblad repareren

Keukenblad herstellen - aanrechtblad repareren - onze vakman repareert - repareer niet zelf - aanrechtblad reparatie

Reparatie keukenblad: fineer, hout, laminaat en hpl

Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Het is dan ook niet zo raar dat het aanrechtblad veel te lijden heeft en beschadigd raakt. Een kras, buts, deuk, gat, schroeischade of zelfs een brandplek op de aanrecht. Het komt overal voor, bij elk aanrechtblad. Maar juist op een plek waar het ook vochtig is, zoals de keuken, is het belangrijk dat de reparatie snel wordt uitgevoerd. En dat doen wij, gelukkig voor u, bij vrijwel elk keukenblad. Of het nu van hout, laminaat, hpl of fineer is, wij verzorgen de reparatie. Wij repareren geen graniet, marmer, keramiek en composiet aanrechtbladen.

Aanrechtblad 100% vocht- en vuildicht

Van wat voor materiaal het aanrechtblad ook is gemaakt, het kan niet tegen vocht. Vandaar dat snel herstel noodzakelijk is. Wij maken het werkblad 100% vocht- en vuildicht zodat u weer normaal in de keuken kunt werken.

Aanrechtblad repareren door een vakman?

Aanrechtblad reparatie door heel Nederland

Krassen aan het aanrechtblad mooi repareren? Dat doen onze vakmensen. Zij komen bij u langs. Met specialistische kennis, het beste handwerk en de juiste duurzame materialen kan onze expert elke schadeplek op het beschadigd aanrechtblad repareren of retoucheren.

Zodra u als klant akkoord bent met onze vrijblijvende offerte dan plannen wij in overleg met u een afspraak in voor de reparatie van het aanrechtblad. Onze specialisten komen bij u langs met hun ruimgevulde en professionele reparatiekoffer. Zij repareren door heel Nederland.

De schade is daarna vrijwel niet meer zichtbaar en geheel waterdicht. Wij verrichten diverse repair-diensten op het gebied van schade aan aanrechtbladen:

  • HPL aanrechtblad repareren.
  • Houten aanrechtblad repareren.
  • Fineer aanrechtblad repareren.
  • Laminaat aanrechtblad repareren.
  • Wij repareren geen composiet, natuursteen, marmer en keramiek aanrechtbladen.

Garantie op niet-zichtbaarheid!

Uw schade het het aanrechtblad repareren of retoucheren? Als de plek kleiner is dan 2,5 cm doorsnede dan is onze reparatie zo goed als onzichtbaar. We geven daarop ook een ‘niet-zichtbaarheidsgarantie’ van 95%! Hierdoor ziet uw keukenblad er weer geweldig uit. Grotere plekken worden natuurlijk ook vakkundig hersteld maar door de oppervlakte is het mogelijk dat de plek nog enigszins zichtbaar blijft. Het aanrechtblad is daarna wel gegarandeerd vocht- en vuildicht!

Wat kost een reparatie bij ons?

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

Zo meldt u de schade aan uw aanrechtblad:

  • Vul het online aanmeldformulier in
  • Noem daarin het aantal schadeplekken in het keukenblad die moeten worden hersteld
  • Vermeld ook de doorsnede van de schade en voeg foto’s met een muntstuk van een (1) euro naast de schadeplek toe, of als de schade groter is dan 2,5 cm doorsnede, met een meetlat naast de plek.

Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met planning zodat u kunt bepalen of u het blad laat repareren.

Aanrechtblad reparatie betalen, vergoeding door verzekeraar

Direct na de keukenblad reparatie betaalt u ons voor het uitgevoerde werk. Dit doet u per pin of contant bij de reparateur. De reparateur geeft u meteen de factuur die u kunt indienen bij uw verzekeraar. Heeft u een verzekering? Dit soort reparaties aan keukenbladen worden in de meeste gevallen door de verzekering vergoed. Vaak is vergoeding vanuit de opstalverzekering ook mogelijk. Om zekerheid te krijgen kunt u dit het beste opnemen met uw verzekeringsmaatschappij.

Aanrechtblad reparatie nodig? Geef uw schade nu door!

Heeft u schade aan uw aanrechtblad? Laat het dan snel en goed repareren. U kunt de schade aan het keukenblad vandaag nog bij ons aanmelden ter reparatie! Neem contact op via onderstaand contactformulier. Wij zijn in staat om uw aanrechtblad weer optimaal te repareren.

hout, fineer, laminaat en hpl keukenblad en aanrechtblad reparatie

Aanrechtblad repareren doe je bij de vakman.

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.

Reparatie aanvragen