Schadeherstel

Verwijdert beschadigingen uit harde oppervlaktes

Een deuk in het laminaat laten repareren? Een brandplek op het laminaat? Een brandplek op het aanrechtblad? Of een lelijke kras op het aanrechtblad? Wij repareren dat voor u; snel, vakkundig en vooral bijna onzichtbaar. Zodat u na het schadeherstel de beschadiging haast niet meer ziet!

Van vloeren en trappen tot aanrechtbladen en badkamermeubels

Beschadigingen aan vrijwel elk hard oppervlak zoals hout, laminaat, hpl en pvc. kunnen wij herstellen, m.u.v. keramische tegels, plavuizen en gietvloeren. U kunt bij ons terecht voor schade aan o.a.:
Vloeren, Laminaat, Trappen, Aanrechtbladen, Parket Badkamermeubels

Voorkom erger

Schade is zo gebeurd. Een zwaar voorwerp dat op de laminaten vloer valt. Een hete pan op het aanrecht of een scherpe punt die valt op het badkamermeubel. En behalve dat die lelijke plek constant irriteert, kan het ook het begin zijn van meer schade. Zo is een laminaten vloer met een kras of deuk niet meer beschermd tegen vocht. Waardoor al snel waterschade kan ontstaan.

Vuil- en vochtbestendig

Beschadigingen herstellen we door het op te vullen met hars en het dan te lakken in de juiste kleur en, eventueel, de juiste structuur. Bijvoorbeeld om knoesten of nerven na te bootsen. Daarna wordt de plek afgelakt zodat het vuil- en vochtbestendig is. Na het schadeherstel heeft u er weer jaren plezier van!

Vakmensen

Beschadigingen.nl is onderdeel van Vloooer, leverancier van vloeren. Wij kennen de verschillende vloeren en weten wat mogelijk is met elk type vloer. Wij weten ook hoe we ze moeten repareren. Want een vloer met een of enkele kleine beschadigingen, kan nog steeds heel goed en mooi zijn. Zonde dus, en kostbaar, om die te vervangen. Daarom herstellen onze vakmensen de schade als dat mogelijk is, aan vloeren en andere harde oppervlaktes zodanig dat het haast niet meer zichtbaar is en u weer volop van uw mooie vloer kunt genieten! 

Aanmelden voor schadeherstel, zo werkt het

Wilt u de schade aanmelden, weten of de schade hersteld kan worden, en wat dat gaat kosten?
Dat doet u als volgt:

  • Maak een foto van de beschadiging met daarnaast een muntstuk van een (1) euro zodat wij de grootte van de schade kunnen bepalen.
  • Vertel ons welk materiaal beschadigd is en wat voor een object het betreft (keukenblad, traptrede, vloer, etc.).
  • Geef ook aan of het om een beschadiging gaat of dat er meerdere plekjes zijn met schade.
  • Mail ons de foto(‘s) en informatie via het aanmeldformulier.

U ontvangt van ons dan binnen 2 werkdagen een vrijblijvende prijsopgave en planning van het moment waarop we de schade kunnen herstellen. Gaat u hiermee akkoord, dan komen we langs zoals afgesproken. De meeste beschadigingen kunnen we in 1 tot 2 uur tijd herstellen. Direct daarna betaalt u het schadeherstel conform offerte. Dit kan contact of via de pin. U ontvangt van ons dan een factuur die u kunt indienen bij uw verzekering.

Wat kost een reparatie bij ons?

Wij hanteren een starttarief van € 249,- incl. btw en voorrijkosten. Stuur uw aanvraag in en u ontvangt een passende prijsopgave.

<span class="overdeschrijver">Over de schrijver</span></h2><h2>Beschadigingen expert Henk van Empelen<hr>

Over de schrijver

Beschadigingen expert Henk van Empelen

Ik ben al meer dan 20 jaar specialist in het adviseren, leveren en plaatsen van vloeren voor de particuliere en zakelijke markt. Tevens ben ik expert in het professioneel repareren van laminaat, hout en pvc. Dit betreft vooral vloeren, aanrechtbladen en trappen. Vanwege de toenemende vraag naar reparaties heb ik het bedrijf Beschadigingen.nl opgericht. Wij leveren reparatiediensten voor beschadigde vloeren, aanrechtbladen en trappen.

Reparatie aanvragen